Аборт

16.IX.[37]. Сьогодні я так палко прагнула відправити св. годину перед Най[св.] Тайнами, однак іншою була воля Божа; о восьмій годині я зазнала такого раптового болю, що була змушена негано лягти в ліжко, я змагалася з болем протягом трьох годин, тобто до одинадцятої вечора. Жодні ліки мені не допомогли, що прийняла, те вернула; були хвилини, що я втрачала свідомість від болю. Ісус дав мені пізнати, що я таким чином взяла участь у Його конанні в Гетсиманському саду і що ті страждання Він Сам допустив для надолуження Богові за душі дітей, замордованих у лоні негідних матерів. Подібні страждання я переживала вже тричі, завжди починаються о восьмій – і до одинадцятої вечора. Жодні ліки не можуть зменшити ці страждання. Коли наближається одинадцята година, відступають самі, а я відразу засинаю, на другий день почуваюся дуже слабою. Перший раз таке трапилося зі мною в санаторії. Лікарі не могли поставити діагноз, ні укол, ні жодні ліки мені не допомогли (32), і я сама не розуміла, що це за страждання. Я говорила лікареві, що ще ніколи в житті подібних страждань я не переживала, він визнав, що не знає, з чим пов’язані ці страждання. Тепер я розумію, з чим, бо Господь дав мені пізнати... Однак коли подумаю, що, може, ще колись переживатиму щось подібне, то вся тремчу, але не знаю, чи ще буду коли переживати подібне, залишаю це Господові; що Богові подобається послати, те прийму віддано і з любов’ю. Аби лише тими стражданнями могла врятувати хоч би одну душу від загибелі.

Щоденник 1276

Одного дня Ісус сказав мені, що спустить кару на одне місто, яке є найпрекраснішим в моїй Вітчизні. Ця кара мала бути такою ж, якою Бог покарав Содом і Гоморру. Я бачила, яким великим був Господній гнів, і дрож наповнив, прошив моє серце. Мовчки молилася. Через хвилину Ісус сказав мені: Дитино Моя, тісно єднайся зі Мною під час Жертви і офіруй Небесному Отцю Кров і Рани Мої на переблагання за гріхи цього міста. Повторюй це безперестанку протягом усієї Служби Божої. Так чини протягом семи днів. – Сьомого дня я побачила Ісуса у ясній хмарі і почала просити, щоб Ісус поглянув на місто і на весь наш край. Ісус глянув ласкаво. Коли я побачила зичливість Ісуса, почала благати Його про благословенство. Раптом Ісус сказав: Заради тебе благословляю весь край – і створив рукою великий знак хреста над нашою Вітчизною. Велика радість наповнила мою душу, коли я побачила Божу доброту.

Щоденник 39

Цікавим є той факт що під час беатифікаційного процесу Св. Фаустини питання про цю подію було задане сповідникові монахині - отцю Михайлові Сопоцько. Він відповів, під присягою, що за життя довідався від Св. Фаустини що мова йшла про Варшаву, а причиною Господнього гніву був гріх аборту. Надамо цьому трохи контексту.

В 1920 році, указом Леніна, Совєцький Союз став першою країною в світі яка легалізувала аборт. В Польщі аборт став легальним в 1932 році. В цьому часі Варшава стала центром проституції. У Варшаві також знаходилася клініка де виконували "легальні" аборти. Цікавим є той факт що білшість абортів в цій клініці виконувалася з 20 до 23 години.

За деякими статистиками, від часу легалізації до початку Другої Світової Війни в Польщі було виконано понад 500,000 абортів.

Не забуваймо що аборт є також "легальним" в Україні, і статистика говорить сама за себе:

2019 - 75,000 абортів

2018 - 47,000 абортів

2011- 156,000 абортів

2010 - 165,000 абортів

2009 - 181,000 абортів

2008 - 201,000 абортів

2007 - 210,000 абортів

2006 - 230,000 абортів

2005 - 242,000 абортів